måndag 4 juni 2012

120603 Hoppträning för Pillan

Idag stod det hoppträning på schemat. Tanken var att de skulle känna efter vilka höjder de vill starta i på onsdag när klubben ordnar lite tävlingar. Det gick jättebra för båda tjejerna så nu är de laddade för tävling:)

Regina och Collin ställer upp i 50 cm bed A:1a. Första gången de kör på den höjden i tävlingssammanhang och det är allra första gången som Regina ställer upp och hoppar med de äldre tjejerna. Regina blir 10 i sommar och de andra är tonårstjejer. Så det blir en utmaning i flera bemärkelser men underbart härligt att se denna så otroligt hopprädda tjej som har ändrat sig så mycket på så kort tid. Bara låta henne vara med och peppa henne såklart :D

(Foto: Walter Stenmark)

(Foto: Walter Stenmark)

Madde och Gina har aldrig hoppat i galopp förut utan bara använt sig av traven och ev landat i lite galopp någon gång. Idag var det med fokus på galopp som de hoppade och på att komma runt en bana i mestadels galopp. Det gick suveränt bra måste jag säga. Tog ett tag innan de hittade en rytm men sen fanns det nästan inget stopp :) De kommer ställa upp i 60 cm bed A:1a och i 80 cm CR. De har inte hoppat så högt på tävling förut så det ska bli spännande att se. Bara Gina taggar ner och inte blir så uppjagad för att det är tävling - hon brukar kunna bli det - så ska det nog gå jättebra.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar