onsdag 27 juni 2012

120619-22 Ridläger

Regina och Collin var iväg på ridskolans ridläger i 4 dagar. Regina var jättenöjd med dagarna och upplägget. Dels hittade hon en ny vän där och dels fick hon träna ännu mer på att verkligen sköta om Collin själv och ta ett stort ansvar (givetvis fanns där äldre tjejer och även ledare med som "övervakare" för de yngre tjejerna).
Nyttigt och roligt kan man nog summera att lägret var.
Dag 1 inleddes, efter att tjejerna som skulle ha ridskolehästar hade valt hästar, med ett dressyrpass och ett teoripass. (tyvärr inga filmer/bilder därifrån)
Dag 2 bestod av dressyr- och teori.



Dag 3 bestod av lite känsla av hinder. Lite bommar och några små kryss osv för att få känna på hur hästarna uppför sig och för att instruktören kan bilda sig en uppfattning om varje ekipage. Givetvis var det även här ett teoripass.



Dag 4 bestod av banhoppning och uteritt. Först fick ekipagen hoppa en bana på en höjd som passade var och en, galopp eller trav eller blandat. Efter hoppningen pysslades hästarna om och ryttarna fick käka lite lunch. Sen fixades hästarna igen och det blev en mysig uteritt i skritt. Sen avslutades lägret med en massa kramar och Wilma och Regina som funnit varandra under lägret bytte telefonnummer och adress med varandra. Kul.

hihi, Tove ville så gärna att Regina skulle få Collin att hålla galoppen i stort sett hela rundan så hon galopperande med bredvid :D

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar